05 April 2011

bila tiba harinya

si Usop sebelum wilca

harini aku jumpa Usop, dye tolong nyanyikan lagu untuk semalam. lepas solat Isyak, dye datang dengan whilcha dye, patu dye nyayikan lagu happy birthday to me untuk aku. tersenyum sendiri aku ingat ingat balik.

esoknya(hari ini) ini berlaku..


headbanging!!
tukang plan beli tepung dan curi telur
jadi inilah jadinya. dah hampir 24 jam berlalu. hari kegembiraan yang di lalui bersama. wishlist dalam hati ku tercapai iaitu nak kene di baling dengan tepung. haha tapi bukan aku yang mintak ye. cuma macam nak juga rasa kan, monolog dalam hati.

sedang aku duduk duduk lepak lepak lepas balik sekolah dengan bebudak ni, si Nafis sebuk main rambut aku, sekali dye kate jerawat aku berdarah, aku sentuh je tengok peh telur! dan bermula balingan tepung menurjah ke muka dan seluruh anggota badan. haha ia seperti mahu memerap untuk menggoreng ayam KFC tu haa. 

itu cerita siang, malam semalam, lepas solat Isyak, aku baring sorang sorang dengan lampu terpadam, ternyanyi lah pulak lagu happy birthday to me dengan style macam si Usop ni. lantas ia buat aku ketawa dan sengih sorang sorang. nak share gayut gayut dengan awek, xde pulak aku awek. haha dengan usup pun jadi lah.

yes aku jeles tengok birthday orang lain dye main tepung. haha tapi aku tak pernah kene sebelum ni, ni lah 1st time aku kene, sadis kan? hee terima kasih kat Syuk, Banggal, Reil, Appy, Capek dan si Nafis kerana belanje aku tepung dan telur. kenangan terindah. lagi lagi dah nak habes sekolah ni kan? lepas sekolah dah xde semua ni.

dan untuk pengetahuan korang, aku di tertawakan oleh 3 orang cewek manis, seorang abang hensem bawak trelar, seorang guru di sekolah dan beberapa lagi yang sempat pandang badi kat aku. haha rambut dah ala ala Goku tak kan nak pakai helmet ye tak? haha open sudah semua tengok aku semacam. 



rusy: aku rasa hadiah paling berharga aku nak dapat adalah bila dia terima aku balik.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

yeke?