25 November 2010

ketagihan bermula


haha mungkin game ni dah lama bagi korang, tapi entah, kenapa aku dulu sanggup menghabiskan duit sekolah hari hari aku kerana nak main game ni, dah nama jin online, so dia ada letak jin sekali lah, kasi orang addict gila untuk permulaan. dan ade yang sanggup beli kad tpup jin ini, ergh,membazir tapi dah nama ketagihan, nak buat macam mana, so cuti sekolah dah bermula kan, duduk rumah goyang kaki layan facebook, baik aku layan game ni, tengok gambar gambar, adoi dia dah macam seru aku suruh main game ni balik, lanciau punye jin.


ok kenapa aku suka main game ini, kerana dia dalam bahasa melayu, haha kan senang nak paham, dan dia ade pelbagai karekter yang boleh di gunakan, ade jin sebagai pembantu, macam orang melayu kita jugak, pakai jin, nak tambah jadi kuat, nak tambah jadi kebal -.- so ini halal punya kot, hanya sekadar permainan, game ini di main bertujuan untuk menjadi yang terkuat, yang tertinggi level dan kemahirannye, da juga dapat pleassing ade jin jin yang kuat dan unik, ade 3 jenis karektor, pahlawan, ahli sihir dan paladdin, pahlawan corak serangan jarak dekat dan ahli shir corak serangan jarak jauh, paladdin aku tak tau lagi sebab aku tak try, dan setiap karektor ade mempunyai jin jin masing masing sebagai pembantu untuk menaikkan level anda, aku pernah main sampai level 65, tak pro lagi sangat la, mase tu tengah bersaing dengan budak budak aku sape lagi kuat, hehe 

gambaran sedikit

ni yang dah bajet kuat boleh bertarung dengan player lain

dan terdapat dinasour yang boleh di tunggang apabila sudah mencapai level yang tinggi

ps: tau depan nak spm, ketagih tak tau lah, dan game ini makin lama akan menjadi bosan kerana anda seperti tiada hala tuju -.-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

yeke?