21 Ogos 2010

tidak bermaksud begitu

hee anak siapa inikah? cepat2 pergi kat kaunter tanye anak sape sesat ni? dye rendah rendah, sedap sedap, manis manis ala ala honeydew, hehe eh eh ni adek aku, camne ley sampai sini dek? sehat? haha pelik betol? hee ni sebenarnye adek agkat aku la, paling manja, paling gediks (cikit jek), paling besar, haha, n paling sayang. kenapa ngan dia? dia cakap aku sombong! grr, ni yang nak ngarok ni, aiceh tadelah, nak minta maaf sempena nak raye ni kan.. hee yela, kau kene tahu aku jarang berkredit, x mesej pun aku call pe, if i didnt texting u, doesnt mean that u r be forgoten rite? haha lek dek, xmo nak emosi2, jangan tiru abang r nak emosi! haha aku sorang je boleh.. ok dengar tu tau, tetap di hati ok, tv9 dekat di hati...

2 ulasan:

  1. Eleyh, adik cakap sombong un nak emosi.. haha :p

    BalasPadam
  2. haha bukan takat itu yeen! haha ade lagi beb! hehe

    BalasPadam

yeke?