05 Disember 2010

disember 2010


dah bukan coming, dah masuk dah, pejam celik pejam celik, dah setahun dah aku duduk muar ni, dah tau selok belok jalan shortcut, dah kenal budak i macam mane, budak tu macam mane. haha bulan disember ni lah kan yang ramai tunggu tunggukan, bagi budak budak kecik suke lah, boleh main sampai lebam, yang remaja sikit tu, sebok nak jalan jalan makan angin shopping shopping, yang bagi dewasa, bulan untuk mencari rezeki, haha aku target bulan ni banyak berjalan, tak sempat lah nak bekerja, so tunggu tahun depan lah, selepas habis spm kita bekerja ye, nak beli camera pakai duit sendiri, tak main lah pakai duit mak bapak, hahaha

ok sepanjang bulan ni, aku banyak melayari internet, dah bosan tv la jawabnye, dah maju sikit, download jinoline, haa lagi 24 jam aku ngadap komputer dan ade lah juga jalan jalan sikit, ala relaks la, tahun depan kan nak spm, ape ada hal. gila otak kau lah, aku dah asyik fikir mane lah aku nak pergi lepas spm ni, aduhai.. takat cakap nak belajar je boleh lah, buatnye tidak, insyaallah lah aku akan berusaha, fuhh.. johor bahru, singapura, ddah kuala lumpur, insyaallah kita bergerak.

6 ulasan:

  1. beli dslr gune duet sndiri . ta amen la gune duet mak bapak . ahha a. kau perli shima ea ? ahha

    BalasPadam
  2. haha tak lah doe, semua orang lah, aku tgk takat bli dslr, tpi pkai duit mak bpak gak, untuk shima maaf ye, bukan saje nak perli kau

    BalasPadam
  3. hah . tape tape . aq pun sokong kau gak . t ta jage baek2 lerr , sbb bukan gune duet kite . ahah .

    BalasPadam
  4. yang penting aq tuntut mcD aq !! HAHA

    BalasPadam
  5. sam: haha yola, betul2, pkai duit sndri tu lg syg gila kan

    BalasPadam

yeke?