11 November 2010

Nurul Atiqah Zulkifli

she write to me:

"Do you know that I love you? I probably already told you, but I'm going to keep saying it. There is no lies in these words, not one bit. Your smile keeps me alive is one more reason to keep you fighting. I would give you my soul to comfort, even if it leaves me dark & cold. && when I hold you close, I can feel your heart beat fast, and I think to myself... I've found that "someone" at last. Thank you for healing all my blooms and make me smile sincerely, again. Always remember these three words with eight letters, I LOVE YOU."

ps: only God knows how much iloveyou.. and yes i do love you so fuckin much

15 ulasan:

  1. sweet nya girlfriend awak rudy :) HAHAHA

    BalasPadam
  2. atiqah ? same name seyy nan aq . hahaha .

    BalasPadam
  3. lulu: hahaha dye masok bakul then angkat sendiri pula

    BalasPadam
  4. sam: haha kau sebok ler nak same, hehe

    BalasPadam
  5. pehh , bukan ape tohh , name atiqah ni mmg sweet sweet toh orgnye . heee . date same yokk . hahha . gurau gurau jerr .

    BalasPadam
  6. sam: haha kau baik2 ngn dye, nanti aku nak g melake ngn wie, dah ade kawan untuk korg 2, haha

    BalasPadam
  7. haha . siaaa je kau ea . amek kesempatan ea kau nan aq . hahaha . aq bule je baek nan sape sape . heee .

    BalasPadam
  8. hahaha ok cepat2! nanti dye bole geng gn kau if plan nak g melake, hehehe

    BalasPadam
  9. sam : haha betul2. memang orang nama atiqah ni memang sweet2 jaaa. hahaha.
    b : u pandai ea nak suro dia kawan dgn i biar ada geng nanti. haha sape je nak pegi melaka dgn u ni? eeeuw, perasan ah awak ni. HAHA

    BalasPadam
  10. bubu: haha u yg pasan adele, haha org saje je plan ngn kawan i, nak ke x u must pegi jugak! haha

    BalasPadam
  11. lulu :: yess ade penyokomng . awek rudy sokong saia . hehe .

    rudy :: kau cepat aje na suruh aq kawan ye . haha . tapi bubu kau tana g pule melaka . haha . cmne ni ?

    BalasPadam
  12. hahaha bubu aku saje je la, dye yg salu rindu nak jumpe aku adele, haha

    BalasPadam
  13. ceyyy , betul ka cik lulu ? haha . yolarh yolarh . t kau pegi la malacca due org je . haha .

    BalasPadam
  14. ala aku mane tao jalan sane, sesat kang

    BalasPadam
  15. haha . kau ckp cm aq tau pulak .

    BalasPadam

yeke?